Senaste nytt.

 

 

Upos Ottimo Viltspår Champion

2019 blev ett mycket lyckat år.

Kenneln har fått flera championat klara. Dessutom Ytterliggare CIB. Vi är väldigt stolta över uppfödningen och tacksamma över det arbete flera valpköpare gör med sina Gorms hundar. På alla fronter, både skogsarbete, BPH och utställning.

Flera har också blivit godkända anlagsprov viltspår. 

Gladast är vi nog över Gorms Krabat som på ålderns höst blivit DK, DKV, FI CH och fått flera Vinnartitlar i hård konkurrens. Han kan ännu hävda sig mot de yngre. Han är fortfarande välmusklad och trivs med att vara i skogsterräng. Själv älskar jag gamla hundar då de vet och förstår allt. Krabat tillhör dessutom de här som står en nära och deltar aktivt i allt vardagsarbete. Hade dock önskat han begrep vem som har rätten till huvudkudden!

Inför 2020 önskar vi att spårarbetet skall utvecklas, fler gör BPH och att många kommer till vårt kennelläger. Dessutom vill vi ha ett större internationellt samarbete. Läs längre ner om kennellägret.

 

 trip sphch 2

I år satsar vi på spårarbete med hundarna. Sissi Idman, Toreadors kennel, och jag tränar ihop med alla hundarna regelbundet. Vår målsättning är att få Viltspårchampionat på ett par hundar och godkänt anlagsprov på andra.

Nu har Upos Ottimo fått sina 3 st 1:or och är därmed klar för viltspårchampionatet. Tekla saknar en etta men är på gång. Sedan har vi nya mål i sikte!

 

 

 

 

ceasarbph

Ceasar BPH

 

 

um1

 CIB Astrid 

  

 

 

Den 28 feb var jag och Sissi i Västra Frölunda på Västra terrierklubbens årsmöte för att jag och Anders skulle få Terrierklubbens uppfödarmedalj. Anders fick tyvärr stanna hemma för att ta hand om hundarna. Ett väldigt trevligt årsmöte med flera välkända ansikten. Vi är stolta över denna medalj och gläds åt uppskattningen av vårt avelsarbete. Men det var knappt vi kom dit då min bil la av på motorvägen mellan Ulricehamn och Borås. Tack vare Sissis körande fram och tillbaka kom vi i tid.

  Grattis Camilla till CIB med Astrid!

 trimrum5

      geisha1

 

 

KENNELLÄGER MAJ 2020 INSTÄLLT PGA CORONA!

inka11 2

inka12 2 Nytrimmad Inka, snart 5 mån inka13 2