Åska och Welsh Dream har valpat.

 GORMS KENNEL HAR ERHÅLLIT SVENSKA TERRIERKLUBBENS UPPFÖDARMEDALJ

Vid intresse maila eller ring sena kvällar, 036/452 12. En valp här levereras avmaskad, vaccinerad, registrerad med friskintyg vid 8 veckors ålder. Valpen får med sig halsband, sin leksak och filt. Dessutom mat för ca 14 dagar och informationsmaterial. Som uppfödare betalar vi dessutom att valpen BPH beskrivs när den är ca 12-18 mån gammal då vi anser detta viktigt.

Valparna lever här i hemmiljö och får umgås med våra andra hundar, katten och träffa barn.

Vuxna hundar kommer att finnas 2020 för utplacering. Enbart till aktiva personer då de är vana vid mycket fysisk och mental träning.

 Mailadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

High Flyers Welsh Dream och Gorms Åska är parade.

Åska har valpat 12/5, 3 tikvalpar.  Honey har valpat 15/5, 4 tikar! Helt otroligt hur det kan bli så. Alla är tingade.

Honey34

  honeydr4 2

 åv22

 hv2

 åskadr2

 åv23 2

 åv24 2

 

Valparna har nu öppnat ögonen, är kloklippta och avmaskningen påbörjad. Tikarna tar hand om dem perfekt och allt är som det ska. Vi passar på att jobba undan i trädgården med att bygga odlingslådor, rensa ogräs, sätta ut uppdrivna plantor, göra i ordning uteplatser osv nu medan tikarna sköter valparna själva. Åska har nu fått flytta ner till TV rummet med sina valpar då de behöver mer plats. Honey får stanna i Anders rum då där finns utrymme. Det är nu dags för dem att få smaka på lite rå köttfärs. Dessutom påbörjas socialiseringsperioden så det är nu viktigt med daglig hantering av varje valp.