Honey har valpat

 GORMS KENNEL HAR ERHÅLLIT SVENSKA TERRIERKLUBBENS UPPFÖDARMEDALJ

Välkomna att maila vid intresse. En valp här levereras avmaskad, vaccinerad, registrerad med friskintyg vid 8 veckors ålder. Valpen får med sig halsband, sin leksak och filt. Dessutom mat för ca 14 dagar och informationsmaterial. Som uppfödare betalar vi dessutom att valpen BPH beskrivs när den är ca 12-18 mån gammal då vi anser detta viktigt.

Valparna lever här i hemmiljö och får umgås med våra andra hundar och katten.

 

Mailadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

OBS NY ADRESS 

 hd1 2

Honey

  hvä1

  hvä5

 

SE, DK, NO, FI UCH High Flyers Welsh Dream har valpat 16/8. Far till valparna är SE DK NO UCH Gorms Ässet. Båda BPH beskrivna och gonioskopiundersökta ua. Honey har börjat tävla nosework och Ässet är en fungerande kantarellhund. Det blev 3 hanar och två tikar. Efter denna kull kommer vi att ta en ordentlig paus från avelsbiten och ägna oss åt att utveckla våra hundar och vara lite lediga.

 

hvä4

 hvä10

Nu kräver valparna mycket arbete. De pysslas om, kloklipps och vägs. De äter nu 3 ggr/dag och är avmaskade. Socialiseringen pågår för fullt. Varje valp skall hanteras. De leker i köket tills de somnar. Valphagen har byggts ut så de får större utrymme. Valptunneln begriper de sig inte på ännu, men det kommer. De ska även få något att klättra upp och sitta på. 

Vi säljer helst till dig som är beredd att aktivera din hund och vill samarbeta med den.

 hvä8