Tekla har valpat.

 GORMS KENNEL HAR ERHÅLLIT SVENSKA TERRIERKLUBBENS UPPFÖDARMEDALJ

Vid intresse maila eller ring sena kvällar, 036/452 12. En valp här levereras avmaskad, vaccinerad, registrerad med friskintyg vid 8 veckors ålder. Valpen får med sig halsband, sin leksak och filt. Dessutom mat för ca 14 dagar och informationsmaterial. Som uppfödare betalar vi dessutom att valpen BPH beskrivs när den är ca 12-18 mån gammal då vi anser detta viktigt.

Valparna lever här i hemmiljö och får umgås med våra andra hundar, katten och träffa barn.

Vuxna hundar kommer att finnas 2021 för utplacering. Enbart till aktiva personer då de är vana vid mycket fysisk och mental träning.

 Mailadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

OBS ADRESSEN NY

 

 

Tekla beskuren 20141012

Tekla 4 mån

Tack alla ni som visat intresse för våra valpar i sommar. Tyvärr har vi inte haft valpar till er alla. Men det innebär inte att vi tycker ni är dåliga valpspekulanter. Hör gärna av er om ni är intresserade av en valp framåt senhösten-vintern. Tekla har valpat. Jag hör av mig efterhand till er som jag meddelat att jag skall göra det.

 

 

teklav3

 teklav5 2

 

tekla4

ässet30 4

Fader till valparna är SE, DK, NO UCH Gorms Ässet. Även han gonioskopiundersökt ua som Tekla. Han tycker om nosework men är lite för snabb för att jag ska få bra foto.

ässetk1

Kantarellsökkurs hos Pigga Hunden. Se mer under aktiviteter-senaste nytt.

 ässetnw2